Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Zootropolis

Originaltitel: Zootroplis

Regissör: Jared Bush, Byron Howard, Rich Moore

Utgivningsår: 2016

Längd: 108 min

Om Zootropolis: Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Men när den alltid lika positiva poliskonstapeln Judy Hopps anländer till Zootropolis, upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Fast besluten att bevisa vad hon går för bestämmer hon sig för att knäcka ett knepigt fall, trots att hon måste jobba med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lösa mysteriet.

Skådespelare: Ginnifer Goodwin (röst), Jason Bateman (röst), Idris Elba (röst), Jenny Slate (röst), Nate Torrence (röst), Bonnie Hunt (röst), Don Lake (röst), Tommy Chong (röst), J K Simmons (röst), Octavia Spencer (röst), Alan Tudyk (röst), Shakira (röst)

Manus: Jared Bush, Phil Johnston

Genre: Komedi, Animerad, Familjefilm, Kriminalare, Mysterium,Disney

Produktionsland: USA

  • Disney

Gillar

Kommentarer