Logopeden och fix i pysselrummet

Vilken dag, känns som jag har förlorat allt men ändå är jag rätt så glad.. Allt är mycket tråkigare utan barnen💞 Har varit hos logopeden med Zebastian idag.. och hon blev så glad att höra hur hans språk utvecklats det senaste halvåret..  Han var inte så intresserad av att göra de där tanten sa men när dem skulle fiska kort och lägga memory så var han med på de och var super glad😊 Är så stolt över honom.. min älskade pojke som jag har under mina vingar nu och för alltid och lilla Milo som det också har hänt mycket med de senaste halvåret.. Sen jag flyttade hit för ca 5 månader sedan har han släppt napp och blöja (iaf snart) och honom är jag stolt över att han är så duktig han med❤❤💜💜 Älskade ungar..
Men när jag kom hem så fixade jag till i pysselrummet.. helt fantastiskt att där är plats nu och kunna pyssla.. Nu ska jag bara hitta ett ställe och vara på och såga och slipa och fixa de jag egentligen vill och de är att återskapa använda grejer till bättre och finare grejer med både pärlor och annat skoj.
Visar bild en annan dag då jag inte är klar i pysselrummet.. jag önskar bara jag kunde ta tag i mig själv igen..
* behöver gå ner i vikt
* få självkänsla
* Bli mig själv igen
* Bli en ännu bättre mamma
* Inte känna mig nertryckt eller stressad av andra eller annat.. utan bara tänka på mig och barnen och dem vänner som verkligen hör av sig..
Nä nu ska jag försöka sova.. En ny dag väntas med nya äventyr och nya besked😊
sov gott allihopa
puss och kram💜👊💜👊
#ensamärstarkast #ensamstående #mammatilltvåpojkar #mylifewithmykids #medminapojkar #tankar #livet #logoped #minaälskadeungar #ensamståendemamma #singlemom #minabarnärmittallt💜

Gillar