Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Denna underbara dag

Älskade ungar, hur gråhårig man än blir så älskar jag er från månen och tillbaka och in i oändligheten.. Idag ville barnen visa denna nya lekplats för mormor och morfar.. så de blev en tur till lekplatsen.. och varje gång jag tar fram kameran ska båda vara först😉 dem älskar att bli fotograferade.. Dessa pojkar är mitt allt och gör allt för dem..
Men ikväll har vi ätit tacos😃 och nu soverdem så gott,  när jag gick ut från M rum så sa han mamma inte gå och då sov han😉😍 jag hade kunnat sitta hos dem hela natten för att se dem små liven hela tiden men då hade jag inte kunnat vara vaken på dagen.. Men snart är denna mamma slut och imorgon ska vi bara ta de lugnt.. jag börjar tyvärr bli förkyld och jag hoppas jag inte behöver ligga pall i sängen en vecka... Men jag är så trött i kroppen av allt somhänt senaste dagarna,veckorna,månaderna och åren.
och nu när jag varot hemma några veckor, visst de behövde jag inser jag nu..
Men snart börjar ett nytt kapitel och nog mycket annat med..
Jag vill inte rymma mer, jag vill kunna sätta ner foten och få beröm för vad man gör istället för massa skit...
nu ska jag se lkte greys sen blir de sängen
ha en bra kväll
puss och kram💞🌟💞🌟

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,