Familjen, Tankar

Tung dag


Den dag har jag haft myckrt tankar om livet.. på faster som lämnade oss alldeles för tidigt. Och vad som är skillnad på cancer och cancer, ung som gammal? Och jag tänker och tycker att de är samma sak, vissa drabbas hårdare än andra. Har själv gott igenom/går igenom kampen mot de. Och jag är inte den första eller den sista som kämpar. Finns ju dem som kämpar ett helt liv för eenna sjukdom❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍
Alla har rätt till lika värde..
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva, men de går inte pga folk. Men är besviken för att en sista gång säga farväl💜 pga att telefonen inte hade ett ljud när pappa ringde igår, att jag inte fick dela med mig av min sorg till övriga familjen. Dagen har gått fort, men jag vet inte vad jag har gjort, känns mer som jag bara har suttit och gråtit, och bara stirrat in i datorskärmen utan att göra något speciellt..

Jag tänder de här ljuset för dig faster, hoppas du möter farfar där uppe någonstans där ni ser bra över oss💜
En del av mig vill också komma upp och ge er en kram en del av mig vill vara kvar här och se mina bsrn växa upp, ta konfirmationen, ta studenten och möjligen gifta sig.
Nä skut på mina tankar idag
Hoppas ni har haft en bra dag..
Nu ska denna fröken försöka sova

Puss och kram 💜🕊💜🕊