Tankar

In my dreams


I mina drömmar är där alltid plats till en person förutom barnen. Jag hoppas att en dag träffar den personen, som kan se mig för den jag är, inte rymma ifrån någon. Utan verklicen se inifrån mig så mycket som jag har gett andra har jag aldrig gett till mig själv. Man kan ikte träffa någon när man håller sig hemma hela tiden. Ibland könns de som jag bor på andra sidan jorden. Vad hände med de liv jag hade innan? Vad gände med förtroendet jag hade för andra människor?

Vad hände med den glada, positva och sociala jag? varför just jag?
Vill ut och se världen med barnen, men nä jag sitter här hemma och grottar ner mig totalt för jag inte har ett skit i mitt liv mer än mina barn och såklart mina föräldrar❤️
Ska snart sova efter en vaken natt med min älskade Zebastian som har hostat lungorna ur sig
Saknar mina barn när dem inte är här hos mig😔
Puss och kram💞🦢💞🦢