Tankar

Good morning

God morgon läsare..
Ursäkta att jag inte uppdaterat er på en vecka. Då jag har haft mycket i skolan, och massa tankar och bara glömt bort och blogga. Det var kul och blogga förr och uppdatera men det är inte lika roligt och blogga. Jag gör inte så mycket utan är mycket hemma. det hände något i mig när jag fick min cancer och det gjorde att jag låste in mig i mitt hem, och det blev en ond cirkel och det blev psykisk ohälsa mer än jag har haft innan. Jag skyllde på alla andra men i själva verket var det jag själv som hade ursäkter hela tiden. Men nu efter behandlingen i september blev det svårare att komma ur den där psykiska cirkeln. Medicinen funkar inte så bra och jag har tappat tron på vården överlag, hur dem behandlade mig på sjukhuset 2019 och då förra året, plus hur dem har behandlat min sex åring och jag står ensam om detta då är det svårt att få orden ur mun. Livet är ett hamsterhjul och i detta hamster hjul gör man alltid likadant från generation till generation och man bryter inte trender. Men i dagens läge kan man inte leva i de där hamsterhjulet, utan idag är det mycket annat.
Igår var jag på bio med Malin och Jenny och såg Magic Mike – Last dance den var riktigt bra.

Nu ska jag äta frukost

Ha en bra dag

puss och kram