Barnen, Foto, Skola, Vänner

Monday

En vecka med roligheter och skola.
I Onsdags hade vi besök i skolan av Doggelito och det var en super bra dag och sen var det prov i fredags och det kändes så jävla bra.
Och i fredags blev jag bjuden på mat och trevligt sällskap av ett par vänner. Super trevligt. Lördags tänkte jag när jag vaknade skulle jag städa men några vänner frågade om jag ville följa med till Malmö, och det gjorde jag istället 🙂 och sen på kvällen så blev det pinchos i ystad med dessa vänner.
Igår söndag blev det badhuset i ystad med barnen och deras pappa, imponerad av lillebror som hoppade i hopptornet med puffar. och grymt imponerad att storebror att han åkte själv i vattenrutschkanorna och bara ville åka och åka. En rolig och mysig förmiddag <3

ha en super bra måndag

Puss och kram💞🕊💞🕊