Skip to content
Allmänt, Barnen, Skola

Din bil ser ut som Musse pigg

God kväll mina angels
“Din bil ser ut som Musse pigg, det fattas bara öron” säger Zebastian när vi sätter oss i min nya lilla bil 🙂 Älskade unge💕
Hoppas ni har haft en super bra dag, idag har jag varit hos tandläkaren, eftersom jag har dragit mig för att ringa dit har haft ont sen dem drog bort tanden, visar sig att jag har en infektion i såret 🙁 för tydligen hade dem nog inte gjort rätt när dem drog ut visdomstanden. Så dem bedöva hela högersida plus halva tungan, det knaka och det kändes som han tog hela nålen utanför kinden vilken han nog gjorde 🙁 Men han spolade rent, la en tygbit med något antiinflammatoriskt som ska sitta fram till måndag och inte försöka ha tungan där 🙂

Efter tandläkaren tog jag bilen och körde till Malmö för studiebesök på Sysav, vilken byggnad och vad mycket dem gör för alla människor. Mycket intressant.

Sov gott angels
Puss och kram💕🕊💕🕊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *