Skip to content
Allmänt, Pyssel, Vänner

God morgon


God morgon angels
Hoppas ni har haft en bra helg, med mycket skratt och träffat nära och kära.
Då kör vi måndag igen, och denna helgen har det varit fullt upp,
I lördags åkte jag & Fredde upp till Halmstad för att hämta min nya bil, och det trevligt, fick hem min lilla bil 🙂 Lite annorlunda att ha en så liten bil när man är van vid en stor bil och ha allt automatiskt. Nu är allt manuellt (förutom växellådan) och det är för jag känner att jag inte ska vara rädd att köra bil vilket jag var innan jag köpte min Subaru.
Igår blev det att pärla lite då jag inte har gjort det på länge.

(Klicka gärna på denna länk –>)
och sen blev det bio på kvällen med grannen och då blev det Avatar 2 och den rekommenderar jag varmt och se, mycket bättre än först filmen.
Idag kommer grabbarna hem, har saknat dem massor.
Ha en bra dag allihopa
Puss och kram🕊💕🕊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *