Skip to content
Ord & Bild

Helgens budskap

HELGENS BUDSKAP
Det finns många saker vi alla tycker är tråkigt eller har ett motstånd i sig, dock kan ju denna skala av saker se olika ut för var och en av oss.
Det kan vara lätt att man skjuter upp “jag tar det sen” dock kan det ge upphov till att det byggs på och helt plötsligt blir uppdraget överväldigande för att det blivit större en vad det var från början.
Reflektera över vad som skapar stress just för att det inte blir gjort eller hur du kan strukturer annorlunda för att skapa mindre motstånd.
Den här helgen går I energier som har med just organisera att göra men också i samband med ditt hem.
Kan det vara så att du lagrat på dig känslor under veckan och den frustration eller de övervälgande känslorna behöver komma ut vilket det oftast är på platser du känner dig trygg så som ditt hem?
Ha med dig att tålamodet kanske inte är på topp dessa dagar och du kan behöva hitta pyshål så du kan få utlopp för de känslor du samlat på dig.
Så stäm av med dig själv vad känner jag, hur känner jag?
Är det saker i ditt hem som inte känns bra eller att du själv behöver strukturera eller organisera vissa saker för att få en ny energi så ta dig tid att strukturer om.
Det kan göra så mycket att bara göra en storstädning eller fixa dom där skåpen för att skifta i energierna i hemmet.
Reflektera över hur känslan är när du kliver in igenom dörren, är det som en lättnad eller möts du av en känsla av skav?
Höj dina energier i hemmet och du kommer känna en annan ton inom dig och det kan du göra igenom att städa och vädra ut.
Omorganisera och det kommer skapas en lätthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *