Ord & Bild

ᏉℰℂᏦᎯℕЅ ℬUⅅЅᏦᎯℙ

Nu på onsdag går vi in I en kraftfull dag och ett skifte. Den 21/12 är det Vintersolståndet då solen står som lägst på norra halvklotet. Efter det går vi mot ljusare tider. Axeln är helt i sin linje på onsdagen vilket är som en symbol för din egen cykel. 
Du kanske har kännt av hur din kropp gått in i en dvala där trötthet och tempot gärna vill gå ner. Det har med den inre cykel att göra där din kropp hittar sätt för att ladda batterina igenom naturens cykel. Precis som djuren gör även vi fast på ett eget sätt. 
På onsdag kan du känna i hela ditt energisystem hur du dras till att skapa balans. Där det blir extra starkt att skapa linjer och tydlighet. Att du vill ha saker på ett visst sätt kan komma att bli extra tydligt för din inre balans. 
Även ljuset har en extra påverkan På oss denna veckan. Där när solen kommer fram kommer du känna hur hela du dras till solstrålarna för att fylla dig med energi. Du behöver ladda dig med just ljus. 
Låt den här veckan få gå I ett tacksamhets flöde där du förbereder dig på att dina tidslinje och Jordens nu ska mötas där just Ljuset är länken att linjerna nu är raka. Så allt de som skapat ojämna inom dig är du nu redo att lyfta in i ljuset för att transformera det. 
Känn tacksamhet för den lärdom de givit men var beslutsam i avskedet.
Reflektera över hur du tankar energi och hur du gör i mörkret för att finna Ljuset.
Låt din inre cykel få guida dig och låt ljuset nu få ta plats. Men kom ihåg mörkret är endel I balansen. Allt behövs för att just skapa symbios. 
Hur gör du för att finna balans?
VinterGuninnorna och Naturväsen vill hjälpa dig att navigera I den mörka perioden så välkomna dom och låt naturens magi få vara endel av din cirkel där du lättare förstår sambandet mellan dig och naturen. Hur ni påverkar varandra. Så låt oss omfamna de mörka men välkomna Ljuset.
Vi går nu snart mot ljusare tider så attrahera ljusstakarna och reflektera hur du gör för att hålla energinivån under denna period. Håll ut vi är påväg in i att vakna sakta men säkert.
Önskar er en magisk vecka I linjerna av ljus men också av mörkrets viktiga del I att hålla oss i balans. 
Finn din ljus linje 🌟