Tankar

Follow your heart


God kväll angels..
De har varit en dryg dag fast lite mer energi än vanligt.. Läkaren från onkologen ringde idag och verkade orolig för mitt meddelande på 1177. Och jag berättade alltihop så hon skicka en akutremiss till vc för att ta blodbrover.. För dem kan inte förklara för mig varför jag är piggare utan levaxin och de är ingen annan heller.Och jag har dem flesta symptom för både för hög och för låg dos, något som inte stämmer.. och dem säger man inte kan vara utan levaxin men sen så är de så att alla människor är olika. Tråkigt att man inte ska orka göra något med barnen, man inte ska orka gå till skolan för tröttheten finns hela tiden i närheten. Vissa dagar är bättre än andra🤭
Och sen blev se tandläkaren, och ska ta bort två visdomständer iaf sen får vi se hur de andra blir.. ett svårt beslut.
Hoppas ni har haft en super bra dag?
Ha en trevlig kväll
Puss och kram💞🕊💞🕊