Ord & Bild, Skola

Oj uppdatering

Snart dags för sängen..
Men denna dag har varit helt crazy, började med att köra till Carglas i Lund för att lämna min bil så jag kunde få en ny bilruta..och sen blev de en tur till nova och fikade med en ny vänskap och jag lever fortfarande på lördagens mysiga stund med ny vänskap och barnen fick nya kompisar. Barnen fick testa köra gokart och jag fick höra de hela söndagen🙂
Och igår fick jag provsvaren på min ena tenta jag har gjort och de blev VG👊

Jag kämpar som en idiot i skolan men minnet sviker mig och jag är så trött om dagarna att de blir kaos och irritation i huvudet. Tänk om de har med allt som hänt den senaste tiden, operationerna, behandlingen och allt annat runt omkring.
Nä nu ska jag baka ner mig i sängen efter en fartfylld dag
Ha en bra kväll
Puss och kram💞🕊💞🕊