Barnen, Foto

Oktober

Oktober… Jag hoppas att jag kan blogga på min nya blogg snart, de känns som de är jag som förstör alla plattformar 🙂
Hösten har börjat trilla in och jag och barnen har bara myst och gjort en varsin höstlåda, dem var ute oh plockade lite saker utomhus, sen har vi plockat lite snäckor och hasselnötter innan och efter det blev det våfflor, glass, sylt, Nutella och strössel 🙂 och sen kom granntjejen in och de blev högsta decibel här inne 😛 dem dansade och hoppade, och sjöng =)
Sen blev det skogen nedanför att rasta dessa livliga barn. Det blev lite träning med skrivning också och på kvällen blev det popcorn och goe dricka

Massa mys med barnen och jag är så glad att jag har dem, energin var på topp igår och kände att vi hann med en massa saker. Och barnen fick även smaka på björnbär när vi var ute i skogen, men det tyckte dem inte om.
Nu blir det lite mys i soffan innan frukost
Puss och kram 🕊💞🕊💞

 

Köpa kläder online

Digitalhälsan

konstnär

Babykläder och barnkläder