Foto, Ord & Bild, Skola

Gooood morning friday

God morgon angels..
Hoppas ni sovit bra.
En liten uppdatering, skolan igår var helt underbar och tråkigt att den kursen redan är slut, för dem ledarna var så grymma. Har aldrig träffat personer som är så jordnära och få ihop en grupp personer, som aldrig har träffats innan till att bli en grupp med vänskap och tillit på dessa få dagarna som dem verkligen har gått i skolan. Jag har ju bara träffat klassen två gånger eftersom jag kom in i måndags. Men vilken klass och jag hoppas verkligen de kommer vara lika roligt fram till om två år när vi är klara.
Jag hoppas bara att jag kommer orka det här med körningen och om bara csn godkänner mig annars vet jag inte hur jag ska göra.
Idag blir de skolan och sen får vi se om jag orkar annat, lite sugen på att följa med Malin men får se som sagt..

Saknar mina pojkar så fruktansvärt mycket💞
Ha en super bra dag och ta hand om era nära och kära för man vet aldrig vad som händer
Puss och kram💞🕊💞🕊