Allmänt

En bra söndag

God kväll!
Jag hoppas alla har haft det bra denna fina söndag..
Vilken dag.. lite segt imorse kan jag lova, många sena kvällar denna vecka.. 
Så idag bestämde jag mig att bara vara hemma och bara vara själv😉
Och så blev de, blwv lite undanplock imorse och sen gick jag uti solstolen och tänkte jag sätter mig här en stund. huvudet i skuggan då jag har markis som är super bra. och hade benen och magen i solen för jag vill få mer färg på benen🙃
sagt och gjort och då kn klockan ha varit runt kvart över 12 kanske. Kvart i två ringer Peter och kollar om jag ska in till malmö för att se Rixfm. 
Då visste jag inte riktigt var jag var.. 
Och då har jag sovit den stunden ute😴
Då kände jag mig varm och tänkte ska jag upp och duscha eller jag ska köra och bada?
Jag körde och bada och jag såg en massa bilar när jag kom dit och tänkte ska jag verkligen vara här. Men ja jg gick ner dit först hita jag en liten glänta och gick in där och då fanns det mycket grodor.
 Sen gick jag till där jag varit och badat innan och där var en del folk. så det blev ett dopp sen körde jag hem igen.
Och det bästa är att jag leverpå gårdagens grejer.. jag verkligen tycker om att umgås med folk
Men det bästa kommer imorgon och et är mina barn 😍
Längtar väldigt mycket
Sov gott alla angels
puss och kram💕