Barnen

Denna underbara dag :)

Vilken dag.. Morgonpigga barnen fick lite leksällskap idag av granntjejen som är då lika gammal som min minsta. och dem studsa studsmatta och dem lekte inomhus och skulle vara inne när de var sol och ute när de regnade ute 😀
är glad att dem har en trädgård att vara i.
Men sen sa jag till Milo att lyssnade han inte så kastade jag i honom i poolen, sagt och gjort kastade jag i honom i poolen med överdraget på och han blev lite fundersam varför han blev blöt 🤣
sen skulle dem båda bada och sen skulle tydligen granntjejen också bada 😉och de slutade med att vi hade vattenkrig allihop, och barnen blev så glada att jag var med på vattenkriget och till lunch blev det våfflor, sylt och glass😜
Detta kallar jag verkligen super bra dag 😉
och nu ska jag vila huvudet så vi kan busa och leka imorgon, innan vi ska ut och campa med husbilen 😊
ha en bra kväll allihopa
puss och kram🕊💞🕊💞