Barnen

Min födelsedag

Då var man snart ett år äldre och ska man vara så är jag född 23.57 och jag har haft en sådan mysig dag med barnen och mina föräldrar❤️💐 Dagen började med att jag gick med Milo till tandläkaren, och när vi gick ur bilen så tog han med solglasögonen och jag frågade varför han skulle ha de när det inte var sol ute och då säger han utan att jag vet sanningen bakom detta att han skulle ha de inne hos tandläkaren. Jag tänkte jag tar inte den fighten men honom så hab får ha på sig sina solglasögon och sen när vi kommer in hos tandläkaren så sätter han dem på sig när dem tar ner lampan för att kolla i hans mun🤣🙈 De hade dem då gjort förra gången han varit där och de mindes Milo😍 Sen när vi kom hem igen så blev de frukost för mig, Fredde och Zebastian. Då fredde passat Zebastian när vi var iväg😊 Och efter frukost satte jag ihop Zebastians skrivbord och satte en hylla där som jag ska sätta grejer på sen😊 och sen städade jag undan i pyssel rummet så jag kunde lyfta upp skrivbordet som Milo skulle ha i sitt rum😊 Sen på eftermiddagen kom mina föräldrar som då ville träffa både mig och barnen och vi fika med bullar, kakor och glasstårta😍 Och nu somnar jag med ett leende på läpparna🤭 Säger som Milo brukar säga (tittat för mycket på Pippi Långstrump) ” hej hej, tack för idag hejdå” Nu ska jag sova Sov gott älskade ni
PuSs och kram🕊💞🕊💞