Ord & Bild

Good night

God natt mina änglar..
Ursäkta att jag inte har uppdaterat så mycket den senaste tiden, har varit väldigt nere i humöret och varit super trött.. Har inte orkat göra något, har säkert lovat en massa grejer. kroppen har inte riktigt återhämtat sig efter operationerna.
Har fått lite komplikationer efter andra operationen, men nu har läkarna koll på det och jag med för den delen.. Det blev väldigt inflammerat i helgen och idag har jag varit på sjukhuset och dem drog bort förhoppningsvis hela tråden som har kliat och irriterat.
Har också en väldigt bra nyhet, efter andra operationen så visade sig att jag inte hade några rester kvar av min cancer, men sen är det för tidigt och kolla med blodprov, så om några veckor får jag ta blodprov hur det ser ut.
Tre veckor sedan andra operationen och tre månader sedan jag jag gjorde första, men nu är det dags att ta tag i livet igen, men en sak i taget tro på mig själv👊
Jag klarar detta, och om 8 dagar så fyller min son 6 år och vad ska man köpa?? Har då ingen aning 🕊 och vi ska ha lite kalas bara för familjen och det är rätt skönt och jag ser fram emot lite semester sen. Vilket år än så länge jag har varit med om..
Det har varit många tankar, både positiva och negativa, men nu ser jag framåt och jag ska gå många mil till🕊
Sov gott alla angels
puss och kram❤️👊❤️👊🕊👊🕊