Foto, Pyssel, Tankar

Dagens projekt i vårväderImorse hämta jag hyrbilen, en liten zusuki.. Lätt och köra, men lite väl liten känns som man sitter fram i rutan för att kunna se😊 tur jag inte ska ha den så länge.. Min bil är på verkstaden och de känns bra att den äntligen blir lagad.. Sen jag tog rådjuret i fronten så har den inte varit okej..
Men idag har de varit super bra väder och sjukt varmt.. Idag fick jag beskedet att jag inte kunde köpa huset jag bor i så väntar på om hon verkligen vill sälja de eller om hon vill vänta lite😐 jag hoppas hon vill vänta för då slipper jag packa nu.. Men jag hoppas jag slipper packa för att kunna kämpa för att verkligen kunna köpa detta hus.. Jag trivs super bra och jag vill verkligen inte flytta mer.. Men tyvärr tror jag att jag måste.. Ohhh varför är man så jävla efterklok..
Nä nu ska jag sova
Puss och kram💕🌟💕🌟