Barnen, Familjen, Foto, Ord & Bild

Utomhuslek iigår


En riktigt härlig dag ute även om febern inte ville ge med sig så var jag ute med barnen två eller tre gånger igår… Jag stannade hos mina föräldrar igår också så jag kunde få lite hjälp då jag inte mår så bra..
Och de har varit mysigt att vara här..
Jag körde till affären för att handla Alvedon och sen köpte jag blommor till mina föräldrar för tack för allt dem har gjort för mig och barnen😊❤️
Och när jag gick ut från affären så fick jag meddelande från en bekant om blommorna var till honom😊😊😊😊😂😂😂 jag såg ingen när jag gick ut ur affären😊😊😊
De gjorde min dag med lite skratt😊
Idag blir de att packa ihop oss och sen ska vi köra mot barnens pappa för nästa vecka är de pappa vecka.. Men jag har haft en super mysig vecka med barnen.. Och nästa vecka blir de åter en vecka som jag ska ladda batterierna😊 så jag har energi så jag kan ta barnen nästa gång de är min vecka😊
Ha en bra söndag
Puss och kram💕🌟💕🌟