Barnen, Humor, Jobb, Ord & Bild

Du ska svänga rakt fram!


Idag har jag varit i hemtjänsten och jobbat några timmar, det har varit väldigt intressant och jag jobba med en underbar tjej som förklara på ett sjukt bra sätt..
Och denna kollega hade inget körkort så jag fick köra och alla som känner mig, vet att jag inte har något bra lokalsinne.. Så när vi skulle åka tillbaka till kontoret för att ha lite, rast så var jag tvungen och fråga om de var höger vi skulle köra och då säger min kollega att jag ska svänga rakt fram😂😂😂 och de skratta vi åt så sa jag på skoj nu vet jag varför du inte har körkort för om du ska svänga rakt fram hur många raka kurvor finns de då??
Då fick jag till svar de finns bara denna😂😂😂
Men underbart att få ha lite roligt på jobbet.. Men jag har även blivit halvtids sjukskriven då jag har kommit in i en djup depression av allt som har hänt på sista tiden😐 många tråkiga saker och man tycker man löser dina problem hela tiden men de uppstår alltid nya🤔

När jag skulle hämta barnen så börja jag prata med en av förskolepersonalen om olika saker när ett gäller Z. Och sen fråga jag var han var och då svara personalen ja men han står och lagar mat😊😜 så jag gick bort och fråga vad han lagade och då sa han bara mamma och sen fråga jag om de var någon god mat och då svara han ja😊
Älskade unge❤️😍
Jag gick in och hämta lillebror så vi kunde åka hem.. Och för att M inte skulle bli ledsen sa jag att vi skulle ha på oss dem nya skorna som är både snabba och man kan klättra högt med dem eftersom de är Spider-man skor och då tog han på sig skorna utan problem och sprang ut och började säga till Z att vi skulle hem… 😊😍
När vi kom till bilen så visar Z tydligt var min bil står och försöker säga att han ska sitta på andra sidan😍
Sen när vi kom hem så blev de lite mat och sen blev de lite mys och och lek.. Oh jag är så stolt över dem idag kan jag säga😊😍
Nä nu ska jag sova..
Ha en skön natt
Puss och kram💕🌟💕🌟