Allmänt, Barnen, Ord & Bild

Denna söndagen


Vad skönt de var att slippa stressa iväg till jobbet när jag fick barnen idag.. Det kändes lugnt och skönt och dem var inte så stirriga som dem brukar vara på söndagen när dem kommer.. Det var så skönt och bara veta att man skulle vara hemma med barnen.. Jag älskar de men man måste ju ha pengar, men eftersom jag har varit sjuk nästan hela veckan och jag börjar få ont i halsen nu med😐 men men brukar vara de nu innan våren kommer.. Men de var mysigt och få pojkarna idag.. Dem var glada och sen fick dem ju träffa morfar också då han har varit här och hjälpt mig i trädgården med alla löv som jag lagt i högar igår😊 och nu har jag iaf tagit halva trädgården😊
Idag har de inte varit lika fint väder men jag hoppas de är bra väder imorgon så jag och barnen kan vara ute och leka😊
Hoppas ni har haft en bra helg allihopa och att ni håller er friska från de här viruset som svävar i i världen.. Tycker bara ni som hamstrar på allt tänk på medmänniskor att de finns fler än ni som behöver mat och överdriv inte att handla för de ska inte bli krig..😊
Ha en trevlig kväll
Puss och kram💕🌟💕🌟