Ord & Bild, Tankar

En vecka har gått


Idag är det en vecka sedan vi tog för väl av dig.. Idag är de en vecka sedan jag fick samtalet att du lämnat oss.. Du är saknad och älskad av oss men inom oss finns du alltid levande.
Igår var en dag då jag fick andas och bara vara för att sörja din bortgång.. De var inte lätt förra veckan när jag hade barnen och få sörja få gråta. Så en vecka efter fick jag ta ut tårarna och bara få känna..
Det har varit mycket den sista tiden, man tänker jag tar detta sen och detta sen men man tar aldrig det då man inte orkar hur mycket som helst och nu känns det som min kropp snart inte orkar kliva upp ur sängen.. Vad jag än säger, gör eller något annat vänds det alltid mot mig.. Min kropp har tagit mycket stryk utan att någon stöttat och funnits där när jag hade behövt det.. Jag har tappat alla mina vänner…
Nä nu ska jag inte störa er mer ikväll..
Sov gott alla sötnosar..
En dum kommentar jag sa till en vän igår.. Ät dig tjock och jag tänkte mig inte för men jag tänkte inte på något negativt egentligen.. Men han tolka de så.. Men jag tänkte bara ät mitt godis typ😋
Nä sov gott
Puss och kram💖🌟💖🌟