Barnen, Foto, Tankar

God kväll


Mina små huliganer och snart en vecka har gått och snart lämna över till pappa vecka.. Men imorgon hoppas jag på fint väder så vi kan vara ute i fina vädret.. För idag har det varit kanon väder och jag satt ute på eftermiddagen och prata med en på boendet om allt och ingenting😊 super Nice väder..
Hämta trollungarna och sen blev de hem och göra lite mat, sen blev de lite mys innan dem skulle lägga sig❤️
Nästa vecka är min sista vecka på en månad iaf som jag inte har jobb hela månaden.. Jag söker jobb överallt men de känns som jag inte får något nytt😢 har aldrig haft lätt och få jobb.. Vet inte varför men ibland vill jag bara plugga för att jag vill göra något annat.. Jag får väl se om jag kan läsa upp lite betyg eller om någon annan har en lösning till ett annat jobb.. Är rätt trött på att inte ha ett fast jobb😢 jag vill kunna spara pengar, kunna göra något med barnen som är viktigast för mig❤️
Nä nu ska jag se lite greys
Ha en trevlig kväll
Puss och kram💖🌟💖🌟