Begravning, Familjen, Ord & Bild, Tankar

Sorgsen dag


Idag har varit en tung dag.. Skulle på begravning idag, F mormor gick bort för en månad sedan idag.. Och när vi skulle börja packa ihop oss för att köra till mina föräldrar för dem skulle ta barnen medans vi var på begravningen så ringer pappa och säger att min morfar gått bort😢💔 och jag visste inte hur jag skulle hantera alltihopa.. Men jag åkte till sjukhuset för att ta ett sista adjö. Och sen följde jag med på begravningen och de kändes tungt att vara nära, så många människor.. Och mina föräldrar fick annat och tänka på några timmar, när dem tog barnen.. De har varit mycket med min morfar senaste året😢 men nu har han de bra och är på väg upp till mormor😢💔
R.i.p Morfar, du kommer vara saknad och älskad av oss alla❤️
Sov gott allihopa
Puss och kram💖🌟💖🌟