Boende, Tankar

Miljonär


God kväll!!
Då har det varit en bra dag och jag har varit i ystad hos läkaren och fått mer medicin så imorgon ska jag på återbesök för de jag var sjukskriven för i december.
Pratade med min hyresvärd idag, och hon undra hur jag trivdes i huset och jag trivs, ju fruktansvärt bra.. Tänk om man kunde önska sig extra pengar bli miljonär eller något.. Hade verkligen velat ha de här huset men var ska man få tag på insatsen för att kunna köpa huset??
Jag orkar inte flytta mer och de har jag gjort vad jag ska. Jag har flyttat så mycket att jag är trött på de och nu har jag barnen att tänka på.. Dem trivs ju här i huset.. Och detta är tryggpunkt i deras liv och behöva flytta ännu en gång och de är svårare att få en lägenhet här i Skåne.. Jag vill inte bli bostadslös eller leva i en lägenhet för de gör att jag kommer bli deprimerad..
Måste fundera ett tag hur man ska göra🙈
Livet är gått och de finns många krokiga vägar att gå innan de ska bli rätt🙈😐 jag bara gråter.. Har aldrig känt mig trygg i ett boende som jag gör här😊
Vi får väl se vad som händer..
Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar med jobb och läkare och ändå kunna vara med barnen😊
Ha en trevlig kväll
Puss och kram💖🌟💖🌟