Jobb, Ord & Bild, Tankar, Vänner

Onsdag eller torsdag kanske jag ska säga


Tredje natten jag inte kan sova och ligger och vänder och vrider mig.. Sluta jobba kl 21 idag och när jag körde hem tänkte fan vad trött jag är och vad skönt och få gå och lägga sig när man kommer hem.. Men nä så blev det inte.. Har legat i sängen ca en timme kan inte sova.. Jag börjar vända på dygnet igen precis som när jag var arbetslös för många år sedan hur ska jag kunna slappna av, hur ska jag kunna få bli människa igen? Efter jobbiga veckor börjar min kropp äntligen bli bättre men ska på återbesök nästa vecka så, får vi se, vad dem säger..
Har pratat med dem på jobbet och kommer vara kvar som timvikarie ett tag till.. Men hoppas jag får vara där länge😉
Trivs väldigt mycket på detta ställe…
Det är mycket tankar kring allt just nu.. De här är riktigt jobbigt att få bolla med sig själv för de finns ingen..
Träffa en gammal vän idag i affären och de kändes konstigt att se vännen.. Men de var trevligt och vi åkte hem till mig och vi snackade precis som vi aldrig hade slutat prata för 6 år sedan då jag flyttade upp till Örebro. Men mycket trevligt och hoppas på fler gånger😉
Nä nu ska jag verkligen försöka sova
Hoppas ni sover gott allihopa
Puss och kram❤️👊🌟❤️🌟👊