Jobb, Ord & Bild, Tankar

God morgon söndag


God morgon!
Snart dags att köra mot jobbet och jobba några få timmar men jag måste kämpa nu även om jag har gjort de enda sen september..
Och nu måste jag visa de ännu mer än någonsin är trött på att leva så här.. Jag måste stå upp för mig.. Jag har inte gjort något fel och jag har kämpat mig till den jag är och jag är trött på att bli behandlad illa av alla människor.. Jag är trött på att folk ska trycka på en knapp och säga att man inte duger, man är inte så och man är inte så..
Är de familj som vänner som är så här så har dem inget med liv och göra och då menar jag de sen kan de vara vem fan som helst.. Sitter hellre själv och väntar på att få barnen varannan vecka än att ha falska människor runt mig.. Nu får de vara nog..
Jag har alltid velat alla väl och är så trött på att folk vänder saker och ting mot mig hela tiden.. Ingen är bättre än någon annan utan alla har samma värde.
Men en sak är säker och de är att jag skriver så här idag.. För då så jag känner.. Jag går till ett jobb där cheferna gillar mig men kollegorna gör skit för mig.. Men jag gör mitt jobb och sen går jag hem.. Jag har jobbat även om jag varit sjuk, idag har jag lite feber och förkyld men jag ska jobba mina timmar..
Nu ska jag sätta stopp för detta och leva för mina barn och kämpa för mig själv
Ha en bra dag
Puss och kram❤️🌟❤️🌟