Barnen, Ord & Bild

Your peace


Detta är så sant.. Dem här 24 timmarna har varit så fruktansvärda men att få veta allt de här.. Ja vad ska man säga livet kan vända på två röda.. Men nu vet jag vad som är viktigt och de är mina barn, mitt jobb och rutiner och strukturer ska finnas och allt ska bli bra.. Bort med allt negativt och försök tänka att allt är mer värdefullt än att sörja någon som förstör.. Detta har varit mina tankar i 24 timmar.. Barnen är mitt allt och jag lever tid och den ska man ta vara på.. Ha roligt och skratta mycket för man vet aldrig när man inte får göra det igen👊👊
Jag står upp på benen efter allt som hänt och jag är stark men en sak vet jag och de är att man ska hålla sina fiende nära😊
Nu ska, jag bygga upp mig själv igen och inte ta någon skit från någon mer.. Bygga upp min självkänsla som jag hade innan..
Och den skit man har fått från nära och kära dem är inte värda mina tårar mer..
Nu rensas skiten bort👊👊👊
Idag fick jag barnen en stund och de är det bästa i mitt liv.. Och jag ska bara njuta av deras sällskap och vi ska mysa, vi ska äta godis, dricka godricka, vi ska leka, vi ska busa..
Så jag hoppas ni får en toppen dag
Ha en bra dag allihopa
Puss och kram❤️🌟❤️🌟