Barnen, Foto, Vänner

Mys lördag


Då var snart denna helg över och de blev inte riktigt som planerat😊 jag skulle ha jobbat hela helgen men jag fick barnen lite spontant igår och hade ingen barnvakt för barnens pappa var tvungen att sticka iväg då en anhörig till honom hade gått bort under natten. Och mina föräldrar var hos min morfar då han också är sjuk.. Så här står jag helt borta och inte vet vad jag ska göra.. Och pengar behöver man alltid😊 men jag tog barnen och vabba istället😍
Så jag vabba hela helgen istället😊
Så igår fick vi sällskap av Petra och Martin och deras barn igen väldigt mysigt och de blev tacos på kvällen och mycket mys och härliga skratt..
Idag ska vi åka till Media markt och hämta surfplattan som vi lämnade in i fredags😊
Ni får ha en bra dag allihopa😊😉
Puss och kram💖🌟💖🌟