Allmänt, Ord & Bild

Good night


Idag har jag varit ledig och jag har inte gjort mycket.. Men ändå har tiden gått fort.. Har börjat titta på en serie som är väldigt bra😊 och sen har jag fixat lite här hemma.. Första dagen idag som jag var helt själv hemma.. De kan jag säga att de var skönt, men samtidigt så saknar jag barnen.. Jag behövde detta.. Jag kan lova att jag kommer på fötter igen.. Har fått en ny operationstid men när man läser papperna så har dem planerat ännu en gång de som dem gjorde fel😐 jag blir så trött på den här vården dem är idiotiska… Så jag får ringa min läkare imorgon och fråga vad dem sysslar med… Jag kommer byta sjukhus snart… Hur blev dem läkare??
Jaja imorgon blir det Ystad med Z och ännu en ledig dag.
Måste prata med dem på jobbet med om hur de ligger till.. Jag trivs bra där men de finns inga rutiner, inga strukturer och jag får fortsätta som Timvikarie på schema.. Lite tråkigt.. Men ska, söka, lite jobb imorgon efter jag pratat med dem på jobbet.
Nu ska jag Lägga mig på kudden och försöka sova😉😘
Ha en bra kväll
Puss och kram💕🌟💕🌟