Barnen, Foto, Vänner

Denna underbara dag


Länge sedan jag kunde känna sådan här lycka att vara iväg med barnen själv.. Utan en massa bråk och tjafs. Med underbara vänner och deras barn åkte vi till Malmö museum och kolla alla djur och jag tyckte de var super trevligt..
Sen blev de hem till mig och grilla och alla ungar var underbara.. Nu sitter man här sista kvällen med barnen och inser vad man saknar när man sitter här..
Den här känslan att få en kram av någon men så långt bort, bara känna, någons närhet, bara få vara och krypa i någons famn utan att bli bortputtad för man inte är på rätt plats vid rätt tillfälle😐 saknar tryggheten att vara någons.
Men känns som jag aldrig kommer hitta den  trygghet och den kärleken någonsin.. Visst känner man sig lycklig i början när man träffar någon men sen när man börjar känna sig ensam i ett förhållande då vet man att man inte har de bra då försöker man göra allt så glöden finns men när den glöden dödas hela tiden så tappar man lusten med allt.. Men idag har jag hittat glöden att vara glad och de är för mina barn💖💖💖
Imorgon ska jag lämna barnen och de känns för hemskt för första veckan på nästan 5 veckor som jag inte får träffa barnen.. Jag gråter så fruktansvärt mycket inombords men jag, måste verkligen vänja mig..
Ska försöka sova nu snart
Saknar att bara få krypa i en famn och känna sig behövd och älskad💖
Hoppas ni har haft en härlig lördag
Puss och kram💖🌟💖🌟