Ord & Bild, Tankar

God eftermiddag

Förlåt att jag inte skrivit på ett bra tag här i bloggen, det har varit lite jobb och massa tankar.. Jag jobbar delad tur idag och saknar barnen massor. Känner mig så tråkig.. Men just nu har jag bara negativt om allt.. Har knappt sovit inatt då jag har tänkt på allt med jobbet, min sjukdom jag har fått och jag har knappt orkat något annat.. Just nu vet jag varken in eller ut.. Men jag hoppas snart jag får svar på detta för detta börjar bli jobbigt.. Plus att det är dags för barnens pappa att flytta på riktigt nu och det känns konstigt men samtidigt skönt och kanske börja nya rutiner. Jag är så trött på att alltid titta mig en extra gång över axeln för att jag inte ska stöta på vissa människor. Jag vill må bra och känna lycka, med vänner, familj och kanske en dag i framtiden en person som älskar mig och tar mig för den jag är och inte för den jag inte är. Jag vill så mycket med mitt liv men just nu är inte detta på topp tio. Just nu vill jag få veta vad det är för sjuka jag har gått och dragit på mig länge.. Jag vet ingenting om min sjuka. Jag vet bara att jag har en infektion i äggledaren/äggstocken som är på 3 cm och runt detta har en cysta trasslat in sig. Och sen att jag har haft en förkylning om satt sig i hela kroppen som inte riktigt vill släppa.. För jag känner mig fortfarande svag.. Just nu hade jag velat lägga mig ner för att andas och ladda batterierna.
Jag känner mig besegrad och ledsen för nu orkar jag inte mer.. Jag har skrikit på hjälp länge men alla säger vad ska jag göra?? Eller jag finns här… men var är dem som sa så?? Just de dem finns inte när man väl behöver det. Jag vill bara bort från dessa tankar och idioter