5 tips för inre frid

🌟 5 TIPS FÖR INRE FRID 🌟
Förlora dig inte i alla måsten utan kom ihåg att julen är fridens och kärlekens högtid. Här är fem tips på hur du skapar inre frid. Vad träffar dig mest?

🌟 1. Låt det vara
Ibland behöver vi låta allt som dränerar oss bara vara. Släppa taget om att kämpa, om att försöka, om att upprätthålla, om att ha rätt. Det innebär inte att du ger upp, utan att du tillåter dig att vila i det som är just nu.

🌟 2. Förlåt och försonas
Låt kärleken leda dig genom att förlåta dem som tar din energi. Att förlåta innebär inte att man ger andra rätt eller att man förlorar sin självrespekt. Det innebär att du får tillbaka din makt istället för att låta andras oförrätter stanna kvar och ta din energi. Att förlåta är en kärlekshandling – till dig själv.

🌟 3. Var ärlig mot dig själv
Gör du saker för din egen skull eller för att behaga andra? Tar du ansvar för andras känslor? Ge inte bort din makt till andra utan låt din inre gudomliga stjärna vägleda dig. Var sann mot dig själv så sprider du också ljus till andra.

🌟4. Kom hem till dig själv
Ge dig själv egen tid och utrymme för att bara vara. Tillåt dig att andas ut. Det var aldrig meningen att vi skulle stressa oss igenom julen. Inte heller genom livet. Ge dig själv frid och tillåt dig att komma hem till dig själv.

🌟5. Ha tillit
Låt inte ditt inre ljus förmörkas av andras stormar och orosmoln. Tro på att du är vägledd och omhändertagen av det gudomliga ljuset. Tro på att det lyser en stjärna över bara dig. Tro på att du är en del av det gudomliga och att du med din närvaro har en värdefull uppgift här på jorden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229