Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Svårt att somna

När ska jag kunna slappna av?? Min hjärna går på högvarv just nu.. Känner mig utmattad av allt de här.. Tankarna snurrar och mitt liv står stilla i en enda väg hitta ut..
Men när man står där alla, idéer är bra men hur får jag de till verklighet? Kan jag?? vill jag?? Ska jag?? Frågorna är många..
Och nu har jag snart bott i de här huset i fyra månader och de känns fortfarande som jag ska flytta vilken dag som helst fast så är inte planen just nu.. Tycker de är ganska tråkigt att man får tjata på allt och alla för hjälp.. Snart tar jag in firmor själv så får hyresvärden stå för kostnaderna.. Jag vill ha ett mysigt hem med glada miner, men just nu känns de som man är instängd i ett rum med fyra väggar..
Imorse började jag städa köket för sätter jag mig med pärlor sen är jag körd att komma igång med annat😂
Imorgon ska jag baka kanelbullar iaf för de är jag sugen på😊
Jag saknar mina pojkar väldigt mycket.. Skulle ha fått dem idag men nä jag är isolerad i de här huset pga covid😥

Snö snö vad mysigt de är med snö☃️☃️☃️
Nä nu ska jag försöka sova
Puss och kram💜👊💜👊
#ensamäralltidstarkast #mylifewithmykids #nouw30dayschellenge #boende #livetpålandet #nuärdetslutpådetta #ensamståendemamma #nuskaviblirika

  • 59 visningar

Gillar