Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

sjukstuga och bad

God kväll..
Idag har vi varit hemma igen skulle åka till stranden men Milo kräktes inatt och frågan är om de var solsting eller om han håller på att bli sjuk? han hade feber hela dagen och nu när han la sig hade han ingen🙄 men de blev bra ändå.. jag och barnen fyllde på poolen idag och sen bada dem lite.. är lite trött på att inte ha någon gräsmatta..
Men tog lite ogräs de jag visste för sen insåg jag att de inte är gräsmatta utan de är potatis och rödbetor där gräsmattan ska vara och även smultron/jordgubbar, persilja är utspritt så undra om dem bara lagt matjord över gamla gräset..

Min duktiga stora kille kom och sa till mig i köket mamma jag vill bada och jag vill ha badshorts på utan blöja😍 ingen mer än jag blir glad.. han vill inte riktigt släppa blöjan annars..

Efter att ha varit inne några timmar ville de bada på kvällen😍

Nu när barnen har lagt sig så gjorde jag en kall smoothie med kvarg, frysta bär och lite glass😉 gott gott och allsång på skansen på tv med takida och plugga😉 kan inte bli bättre.
hoppas ni har haft en super trevlig dag
Ha en bra kväll
puss och kram💜👊💜👊
#ensamärstarkast #ensamståendemamma #stoltmamma #mitthjärtasmälter #solochbad #sommar2021

  • 49 visningar

Gillar