Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Saknar

Saknar det här att tillhöra någon, som familj, släkt,, vänner, förhållande.. Att vara någon för någon. att kunna höra den här rösten eller läsa det här smset.. Vill du träffas?? och det gäller alla.

Ibland känns det som jag har missat tio år av mitt liv, inte tagit reds på vad jag egentligen ville med mitt liv.

Och denna känsla är inte bara för att de är en pandemi i världen utan allmänt. För det är så oerhört tråkigt att man ska må så här dåligt pga många saker.. Men det finns så mycket jag skulle vilja säga, dra et streck, men inte för att andra vill, jag ska krypa efter dem, utan för att jag inte pallar dessa tråkigheter och alla dessa tankar.

Det har hänt så mycket dem senaste åren att jag har tappat och frågat mig själv varför det blivit så här?? Känns som jag har raderat 10 år både bra och dåliga saker..

Jag har lyckan när jag har barnen och nära jag har dem för dem är mitt allt <3

Men det här med att dela livet med någon, det saknar jag verkligen, många vänner säger bara det är långt och köra, eller åka. men det är lika långt för dem som för mig. Vissa har inte körkort men ring jag kan hämta er om ni vill komma hit... Det är två vägs kommunikation i allt om man bara vill..

Jag är inte gods bästa och jag kan gå halva vägen absolut är inte den som är den.. Men de är inte alltid jag som ska ta det där steget och det gör mig lite ledsen :(

  • 50 visningar

Gillar