Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Nyårskrönika

Mitt år 2020

Hoppas ni har haft en bra nyår allihopa!!!

Nu ska jag summera hela 2020!

Ja de här året har varit lite speciellt kan man väl säga. En pandemi som har skakat om hela världen med sjukdomar, dödsfall och andra tråkigheter. Än så länge har jag klarat mig från att få den här smittan.

Vi börjarväl summera året då..

I början av året i februari gick min morfar bort i sjukdom och familjen började sörja, det blev begravning och tråkigt och träffas alla på ett sådant sätt man har så mycket och prata om eftersom man inte träffas annars.

Efter några veckor började min farmor bli sjuk, och min tanke var inte igen, men hon är stålfarmor och hon klarade sig och börjar bli bättre och bättre och klarar sig väldigt bra själv <3

Min bonusson kom och förgyllde mitt hem med glädje och skratt, liv och rörelse, men även många funderingar. Är verkligen glad att du förgyllde mitt och barnens hem i några månader.

Semestern var en underbar, med mycket bad, skratt, sol, äventyr till Göteborg, Ale stenar, Tyskland, och andra små utflykter.

I slutet av september flyttade jag ifrån huset till ett annat hus på andra sidan Sjöbo, där jag trivs väldigt bra.

Jag började med en onlinebuisness i början av året och jag kom inte igång som jag ville Men till nästa år hoppas jag på att det går framåt med den... Bra och jobba hemifrån nu när denna pandemi tar fart och det blir många restriktioner. Någon som är sugen på att tjäna lite extra pengar till nästa år så säg till 😊

Jag har även börjat så smått att starta eget och det går sisådär då jag inte vet riktigt hur man börjar, hur man gör

Men jag hoppas på bästa hjälp nu 😊

Jag har varit utan jobb i snart tre månader, pga att jag mått väldigt dåligt, slutet av förra året separera jag från barnens pappa. Detta har varit väldigt jobbigt, då jag ville vi skulle vara vänner för barnens skull 😊 men det har inte fungerat så jätte bra. Pga att jag har tappat all min sociala bit för jag har tappat vänner från och till.. lite tråkigt men... och det har gjort att jag varit deprimerad och ledsen, gått fram och gått fram och tillbaka med barnens pappa. När jag känner mig ensam känns det som jag hör av mig till honom och det känns inte heller rätt, många tjafs, bråk och vi har sagt dumma grejer till varandra för vi vet inte hur vi ska bete oss..

Julafton blev inte heller som planerat, det var jag, barnens farmor och pappa och barnen, mysigt men ändå lite ensamt utan mina föräldrar Min moster gick bort på julafton så dt var många känslor över allt det.

Har varit ett tufft år med många skratt, gråt, känslor, äventyr, fotokvällar, mysiga stunder, flytt, familjen.

Men till nästa år ska det bli bättre med allt, ska ta tag i mina tankar och funderingar och jag hoppas 2021 blir bättre än 2020.

#nouw30daychellenge #mylifewithmykids #Zebastian&Milo #Mylife #Nyttårnyautmaningarnyaäventyr #medminapojkar #letsgotobettertimes

  • 80 visningar

Gillar