Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Good morning

Då var de torsdag.. denna vecka har bara sprungit iväg.. Igår hade jag prov på luftbehandling och de gick bra.. Men den här skolan är skrattretande när dem inte har lärare för att täcka upp kursstarter.. dem gjorde nog ett misstag när dem startade oss som började I maj.. fast jag har två prov kvar.. och de känns så pressat.. 5 kurser på två månader är starkt jobbat av en dyslektiker. Men nu i tre veckor ska vi ha bygg och sen fastighetsservice sen är de dags för praktik i 5 veckor.. vet inte riktigt var jag ska vara..
och igår fick jag göra de jag verkligen brinner för.. Vara ute och fota med Peter och hans modell Boel, hon är så grym..

En sjukt underbar kväll och det bästa var när Boel uttrycker sig mitt i allt efter all flyttning när folk gick förbi, han var ju grymt snygg och han luktar gott. Vi måste hämta hit honom :) Jag kanske ska springa efter honom säger hon..

Riktigt härlig kväll med trevligt sällskap

Idag blir det service på bilen så det blir städning här hemma och lite pluggande

Ha en bra dag allihopa och hoppas ni njuter av semestern eller ni kanske har börjat jobba igen.

puss och kram

  • 31 visningar

Gillar