Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

God morgon

God morgon

Då kör vi onsdag idag, tappat helt vilken dag det är och jag har knappt bloggat, har varit mycket ett tag och jag har verkligen varit så jävla trött i huvudet..

Skolan går lite upp och ner då jag har mycket i huvudet, och nu har jag landat i nya boendet och jag kommer nog trivas här väldigt bra.. Så känns det nu.. Jag har redan pratat och träffat grannarna. Dem verkar väldigt trevliga och jag fick komma in till de äldre paret igår och jag blev accepterad av deras ena hund som inte gillar någon:)

Jag bara längtar tills jag kan lägga skolarbetet på hyllan med ett bra betyg. Tycker om att åka till skolan och träffa alla underbara människor, men när inte ens läraren vet hur man ska klara sina uppgifter och han blir så trött så han ger oss facit på modulerna för det är så avancerad matte i vissa ämne som vi inte ens kommer använda..

Saknar mitt fria liv, inte känna sig stressad, inte känna att man har massa måsten.. Ibland önskar jag att jag kunde jobba hemifrån och kunna ta dagen som den kommer.. Har haft mycket ångest och panik några veckor nu...

Så jag får be om ursäkt att jag inte bloggat så mycket sista tiden:(

Men hoppas ni får en super bra dag, ska försöka ta mig igenom säkerheten idag som vi ska ha på zoom om en timme.

puss och kram💜👊💜👊

#ensamärstarkast #boysismine #ensamstående #saknarminapojkar #fastighetstekniker #skolan #rörigt #tröttihuvudet

  • 43 visningar

Gillar