Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

En återblick 2021!

Överblick 2021

Denna pandemi som har varit nu, har tagit på mångas energier, deras krafter och blivit av med jobb, osv och jag hoppas den blir mildare.

Många fototillfällen har funnits och de har varit roliga skratt, frusna läppar, regn, sol och underbara personer

Januari: En väldigt deprimerad månad med för många tankar :(

Februari: Hade jag en tanke att starta eget och började dra i trådar och så (har fortfarande denna tanke). Men när man inte får den hjälp man behöver få igång sitt företag. Började leta på nätet om hur jag skulle gå tillväga.. men att läsa en miljon rader med dyslexi är inte så bra :) Var och fotade med Peter, och vi hamnade på en kinesisk stad.

April: Firade vi pappa som blev 70 med en stor korg med gottigheter. Var jag på vårdcenralen med Milo för han hade fått ett stort hack i pannan så de bara spruta blod :( Påsken fick jag en riktigt bra dag, tyvärr hade jag inte barnen, men jag fick en vän för livet, Malin och jag började umgås väldigt mycket och det var hon som fick mig att studera till fastighetstekniker :) Men den dagen var en så sjukt rolig dag, vi gick igenom stortsett hela malmö, med skratt, tårar av glädje, mat på indisk restaurang, solnedgång på ribban och flummade med kudde :)

Maj: Började jag i skolan i Lund och träffade många nya folk som kommer vara vänner resten av livet :) Milo slog upp hakan och det blev 4 stygn i hakan. Hässleholmscrusingen var ja gmed Malin och Jenny, en riktigt underbar kväll

Juni: Zebastian blev fem, tiden går så fruktansvärt fort.

Juli: En jobbig månad som gjorde att jag tröttnade på allt.. Jag blev så utmattad att jag inte fick njuta av ledigheten med barnen. Men det blev att åka till Tosselilla med barnen. Fick träffa mitt andra kusinbarn en liten flicka.. lycka/glädje att det äntligen kom en tjej i denna familj :) Flyttade till ett bättre boende där jag vet vad månadskostnaden blir.

Augusti: Husbilsemester med barnen och deras pappa, astrid lindgrens värld blev det och det blev Ryds bilkyrkorgård, och det blev camping. Började få ont i min axel och gick till sjukgymnasten.

September: Fick jag veta att jag har en cysta i halsen, och jag gjorde min första praktik som fastighetstekniker.

Oktober: Gjorde jag ultraljud i halsen och visade sig vara en stor cysta på höger sida i sköldkörteln och en liten förändring på vänster sida i sköldkörteln, en rädsla som inte kan beskrivas. Gjorde MR röntgen för axeln, började plugga hemma. Var på Törringe med några vänner en av dem roligaste kvällar på väldigt länge

November: Åkte till Ullared med grannarna, vilket äventyr:) och

December: En månad jag önskar aldrig fanns. Varit mycket deprimerad, rädsla, ensamhet och känslan av att tårar ska komma när som helst. Milo blev 4 år och vilket mysigt litet kalas för familjen.

  • 49 visningar

Gillar