Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84Instagram rubinflickan84

Dessa tankar

God kväll alla angels..

Jag stängde bloggen några dagar förra veckan för att rensa upp för mina bilder här i bloggen hade dubblerats, inlägg som var både två, tre, fyra gånger. Men nu är den öppen..

Jag har verkligen börjat tveka på min utbildning (nu när den snart är klar), var det rätt val, det var roligare innan sommaren att gå till skolan, och träffa nya människor. Och då kämpade jag verkligen som en idiot om jag så satt uppe natt som dag. Men ändå visade sig att betygen inte blev bättre :( Så varför ska jag kämpa när jag ändå får samma betyg i allt??

Jag har tappat hela glöden att vara social, att träffa någon, men ändå känner mig så fruktansvärt ensam.

Är så glad att grannen bredvid drar upp mig på glatt humör...<3 Är så glad att jag flyttade hit, och jag kommer trivas här. Men just nu är det mycket tankar om varför? kommer jag fixa det här?? Blir det jobb blir det inte??

Nu ska jag inte tråka ut er...

Idag har jag pluggat och pärlat, varit hos mina föräldrar och träffat en gammal vän jag inte sett på ett år kanske, det var trevligt och sen har jag pratat med min älskade Milo som fyller 4 år idag <3 och klart pratade jag med Zebastian också, men det känns så tungt att inte få träffa dem varje dag


Grattis älskade Milo på dagen.. Mammas lilla minime🥰💜🎁🎉 love you to the moon and back❤❤

Good night

puss och kram💜💜💜💜

  • 0 visningar

Gillar