Denna andra advent

Vilken dag.. har varit så duktig.. har fixat och donat här hemma, var på dollarstore för att se om jag kunde hitta någon julstjärna.. Men de var nästan helt slut. hade pratat med grannen igår så jag gick in och fick låna fyra stjärnor så de kunde lite juligt här.. När jag väl började insåg jag att jag lika bra kunde sätta upp gardiner i barnens rum. tänkte jag börjar i Milos rum och fixar och donar sen tar jag Zebastians och sen vardagsrummet.. Men insåg att jag inte hade några hållare till hans rum så de blev bara Milos rum men Zebastian fick en lampa och jag är super nöjd😊 ska se om jag kan köpa hållare till hans rum med.. funderar på mitt eget också.. Men de får bli ett senare projekt.
huvudsaken att barnen kommer imorgon och de. blir glada... och jag ska handla imorgon, och dammsuga och damma av lite..
Tänk om man har denna energi hädan efter och jag inte orkar med negativ energi och stressande. skolan kommer gå bra utan stress..
Nu ska jag försöka hoppa i sängen och få lite sömn, var väldigt orolig natten till idag.. och de tycker jag inte alls om..
Men ni får sova så gott mina Angels
puss och kram💜👊💜👊
#medminapojkar #mylifewithmykids #mylifewithmyboys💙💙 #ihaveadream #snartjul #andraadvent #mylife #livetmedpsykiskohälsa #menmittlivminatankarochregler

  • 18 visningar

Gillar